Obavještenje o primopredaji dužnosti direktora JU Dom zdravlja Zavidovići

Dana 22.10.2021. godine, u kancelariji direktora JU „Dom zdravlja“ Zavidovići, izvršena je primopredaja dužnosti između dosadašnjeg direktora prim. dr  Halida Muhića, spec. za plućne bolesti  i medicinu rada i novoimenovane direktorice,  Hadžić dr Amire, spec. dijagnostičke radiologije.

Ranije donesenom odlukom Upravnog odbora Javne ustanove „Dom zdravlja“ Zavidovići, Hadžić dr Amira, spec. dijagnostičke radiologije, imenovana je za direktora Javne ustanove  „Dom zdravlja“ Zavidovići, u narednom mandatnom periodu, koji traje četiri (4) godine, a počet će  od 23.10.2021. godine.

Tokom primopredaje, dosadašnji direktor prezentovao je postojeće stanje sredstava i izvora sredstava, kao i druge podatke i dokumentaciju značajne za rukovođenje Ustanovom, te je novoj direktorici predao zadužena sredstva i opremu.

Primopredaji je prisustvovala i tročlana komisija, koja je potvrdila tačnost iznesenih podataka i konstatovala da je primopredaja dužnosti direktora uspješno izvršena.

Dosadašnji direktor, poželio je uspjeh u budućem radu novoj direktorici, dok je ista iskazala nadu i uvjerenje da će svojim zalaganjem sa pozicije direktora, u budućnosti održati dostignuti nivo kvaliteta usluga koje se pružaju u ovoj zdravstvenoj ustanovi, uz trajnu težnju za daljnjim poboljšanjem.

 class=
 class=
 class=